e v e r t   v e r w e i j

 l a n d s c h a p   en   o n t w i k k e l i n g 

< begin / profiel / projecten / inspiratie / contact / gastenboek >


T u i n o n t w e r p   e n   - a a n l e g


Bij mij bent u aan het goede adres voor een creative kijk op ontwerp en aanleg van uw tuin. Voor elk budget. Voor een plantenbak of voor een landgoed, of iets daar tussenin!


Sinds dit najaar ben ik, in samenwerking met Hans Huitema en zijn bedrijf
PAN Tuinen, begonnen met ontwerp en aanleg van ecologische tuinen. Onze belangrijkste ontwerpprincipes zijn: een optimale beleving van de ruimte, respect voor de natuur en een zo laag mogelijke milieubelasting. Hieraan geven we bijvoorbeeld invulling door zo veel mogelijk uit te gaan van inheemse planten en zo veel mogelijk hergebruik van de aawezige materialen, of het toepassen van gebruikte materialen, zoals bijvoorbeeld verhardingen. Niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor uw portomonee! Met eenvoudige en goedkope materialen is vl meer te breiken dan u denkt!

Wilt u ook uw tuin onder handen nemen en daarbij zo veel mogelijk rekening houden met milieu, natuur en landschap? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

U kunt bij mij terecht voor:

- tuinontwerp
- tuinaanleg en -renovatie
- tuinonderhoud
- tuinadvies

Mijn werkwijze is als volgt:
Om te beginnen kom ik bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen en ideen met u te bespreken. Dit gesprek duurt circa 1 uur en is kosteloos. Na dit gesprek maak ik een offerte voor de door u gewenste en in het gesprek afgesproken werkzaamheden. Hierin geef ik een eerste voorstel voor de aanpak plus globale raming van de kosten. Nadat u akkoord gaat maak ik - indien nodig - een schetsontwerp met een gedetailleerd plan van aanpak. Dit leg ik aan u voor, waarbij u kunt aangeven welke aanpassingen u eventueel nog wilt. Nadat we samen het ontwerp hebben vastgesteld kunnen we aan de slag met de uitvoering. Wanneer het gaat om terugkerend onderhoud stellen we een onderhoudscontract op.

Prijzen


schetsontwerp tuin
tot 10m:€ 150,-
100 - 250 m€ 200,-
250 mop aanvraag
hovenierswerk, per uur€ 35.-
advies, per uurop aanvraag< copyright 2011 Evert Verweij >